Projektlederansvaret kan overdrages til en anden bruger på tre forskellige måder.
Bemærk:
For at kunne overdrage et projekt skal du enten være projektansvarlig eller have mindst Administrator-rettigheder på firmaniveau. Projektet kan overdrages til enhver bruger, der er mindst medlem på firmaniveau. (Læs mere her om de forskellige adgangsrettigheder).
1. Overdrag projektet fra Projektindstillinger
Åbn projektet.
Gå til Projektindstillinger.
Vælg Generelle indstillinger.
Find feltet Projektansvarlig, og klik på feltet for at åbne drop-down menuen.
Vælg den bruger, som du vil overdrage projektet til.
Klik på OK i pop op-vinduet for at bekræfte overdragelsen.
2. Overdrag projektansvar fra firma-siden
Hvis du har de nødvendige rettigheder på firmaniveau, kan du også ændre projektansvarlig fra firma-siden:
Gå til fanen Firma.
Åbn fanen Projekter for det relevante firma.
Find det projekt, du vil opdatere.
Skift Projektansvarlig til en anden bruger.
3. Overfør projekter, når en bruger fjernes fra firmaet
Når en bruger fjernes fra et firma, skal alle projekter, hvor brugeren er projektansvarlig, overdrages til en anden bruger.
Gå til Firmafanebladet, og start processen med at fjerne brugeren.
Hvis brugeren er projektansvarlig for et eller flere projekter, bliver du bedt om at overdrage disse projekter.
Vælg en ny projektansvarlig for projekterne.
Overdragelsen omfatter også arkiverede projekter.
Brugeren modtager en e-mail med besked om, at projektet er blevet overdraget til vedkommende. (Læs mere her).
Brug for hjælp? Chat i appen eller kontakt vores support her.





