Som standard bliver alle, du inviterer, tilføjet til teamet: Projektteam, som altid vises øverst og ikke kan slettes. Du kan omdøbe Projektteam ved at trykke på teamets navn og indtaste et nyt navn. Teamets navn bruges også, når du nævner teamet i kommentarer på opgaver.
Bemærk:
Hvis du bruger vores API til at nævne teams i kommentarer, skal du sørge for også at opdatere teamnavnet der.
Opret nye teams
Tryk på Tilføj et team.
Indtast teamets navn.
Tryk på Tilføj team.
Flyt en deltager til et nyt team
Tryk på de tre prikker til højre.
Tryk på Ændr team.
Vælg det ønskede team.
Tryk på Ændr.
Slet team
Du kan slette teams, du selv har oprettet. Når et team slettes, bliver alle deltagere i teamet automatisk flyttet tilbage til standardteamet.
Bemærk:
Teams kan i øjeblikket ikke tildeles opgaver.
Brug for hjælp? Chat i appen eller kontakt vores support her.





